Home » Wie zijn wij

Over Grinder.nl

Grinder.nl is een jong en innovatief Tilburgs bedrijf. Wij streven er doorlopend naar om jou het meest complete aanbod van grinders te kunnen leveren. Ons bedrijf richt zich op op service, het breedste en beste assortiment, en alles tegen de scherpste prijzen. Voor minder doen we het niet!

Gripzak.com, jouw plastic zakken webshop

Het team van Grinder.nl

Ons 20-koppig team werkt iedere dag hard om u altijd het beste te kunnen bieden. We zijn altijd op zoek naar de allerbeste grinders. Een aantal grinders in ons assortiment zijn ook exclusief binnen ons eigen bedrijf ontwikkeld, want grinders zijn onze passie en ons leven. Daarnaast zijn we ook een groothandel, waardoor we onze grinders ook tegen een veel lagere prijs kunnen aanbieden dan andere websites. Grinder.nl is gespecialiseerd op het gebied van de meest populaire grinders. 

Grinders discreet en snel

Gripzak.com, jouw plastic zakken webshop

Het is onze missie om een uitgebreid assortiment grinders, crushers, vermalers of hoe je ze ook wilt noemen, aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Natuurlijk bieden we ook de beste service. Zo zorgen we dat al onze bestellingen snel en discreet verzonden worden. Jouw grinders komen dus aan bij jou via 'stealth shipping'. Oftewel; discrete verpakking. Ook kun je volgen waar je bestelling is via een Track & Trace code.

Grinders met service

We hebben ook een Service Desk die je elke werkdag kunt bellen tussen 9 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Wij beantwoorden graag elke vraag die je hebt over je bestelling of ons assortiment.

Als het de best mogelijke grinder moet zijn, moet je dus bij Grinder.nl zijn!

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de €29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!